Verhuur

 

 

Het rijden met onze Volkswagen campers is vergelijkbaar met het rijden in een personenauto. Parkeren kunt u eenvoudig in een normale parkeerplaats.

De buscampers zijn, inclusief inventaris, ingericht voor maximaal vier personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er is een vast tweepersoonsbed. Het vaste bed heeft een afmeting van 140 x 200 cm. De andere twee slaapplaatsen bevinden zich in het slaaphefdak.

Kijk bij beschikbaarheid of er een camper vrij is.  mail of bel ons voor de data wanneer u op vakantie wilt. Vervolgens sturen wij het huurcontract met de algemene huurvoorwaarden aan u toe. Binnen zeven dagen ontvangen wij het ingevulde huurcontract retour.

De eerste termijn betaalt u binnen zeven dagen, zodra dit bij ons binnen is staat de reservering vast. Het restbedrag dient vier weken voor aanvang van de huurperiode te zijn betaald. Bij het ophalen van de camper krijgt u van ons een uitgebreide uitleg volgens de daarbij behorende beschrijving.

Bent u na een vakantie met de Southwest buscamper overtuigd van het gemak en het plezier en wilt u een Volkswagen camper met ons concept aanschaffen? Bespreek geheel vrijblijvend met ons de mogelijkheden