Inbouw Bearlock versnellingsbakslot

Bearlock

Betekent mechanisch beveiligingssysteem voor auto’s, tegen diefstal.

Helaas zijn campers (kampeerauto’s) en bedrijfswagens een zeer dankbare prooi voor dieven. Deze “bijzondere aandacht” is vanwege de hoge waarde, de onderdelen en de vaak goede staat van de voertuigen. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in het buitenland rijdende (Nederlandse & Belgische) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar…vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Sinds jaar en dag wordt de BearLock als uitermate probaat anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche.  Naast de algemene voordelen dat de BearLock in zich herbergt zijn er nog twee extra redenen waarom vaak de BearLock als eerste keuze anti-diefstalmiddel voor campers en bedrijfswagens wordt verkozen:

  1. Naast de opbouw / onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in één klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabriekjes waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes”.
  2. Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen.  Vaak geven aansluitingen, door de complexiteit, elektronische storingen en “stroomlekkage” (denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische werking heeft. (Stel u komt terug van een heerlijke wandeling in Italië en uw camper is weg!). Daarom schaft u een anti-diefstalsysteem toch vooral voor uzelf aan, u wilt dit toch niet meemaken?

Met de BearLock blijft de kampeerauto of bedrijfswagen bij zulke gelegenheden gewoon op zijn plek.

De bediening is uiterst éénvoudig. Bij de inbouw van uw BearLock ontvangt u een informatiepakket met daarbij een gerichte handleiding gebaseerd op uw voertuig (via de BearLock dealer). Met een kleine oefening zal de hele bediening slechts enkele secondes in beslag nemen. Net zo éénvoudig als het omdoen van uw gordel of het starten van uw voertuig.

Heeft u vragen over deze of andere verbouwingen aan uw Volkswagen aarzel dan niet om te mailen!